е-учење

photo_2021-12-22_10-49-43

Платформата за е-учење е стратешки ресурс за подобрување на рамката за квалитет и методолошките и дигиталните вештини на наставникот. Обезбедува опкружување за учење и ресурси за учење за промовирање на заедничко разбирање на моделот за насочување во кариерата, врз основа на вештините за управување со кариерата.

Пристапот до училницата ќе биде отворен и бесплатен, но ќе треба да се регистрирате. Регистрацијата е за известување.

За да се регистрирате на платформата за е-учење кликнете на копчето подолу: и „создадете нова сметка“.

Забелешка: платформата за е-учење е во Бета верзија. За повеќе информации контактирајте не

News & Events

Не се пронајдени написи.